FEFCO 0203 Pahvilaatikko sisämittojen mukaan

Suojaa tuotteesi mittojen mukaan tehdyllä pakkauksella. Paranna tuotteesi mahdollisuutta pysyä ehjänä matkalla asiakkaallesi. Fefco 0203 pakkauksen tuplapohja rakenne on kehitetty tuotteille jotka ovat painavia. Painavilla pakkauksilla on riski hajota matkalla, pohja ei kestä. Fefco 0203 rakenteen tupla pohja on ratkaisu painavan tuotteen lähettämiseen, suojaat tuotetta perille asti. Kun laatikko on suunniteltu tuotekohtaisesti, tuote pysyy pakkauksessa paikoillaan eikä lähde matkalla liikkumaan. Sopivan kokoisten mittojen mukaan tehdyn pahvilaatikon avulla säästät aikaa ja rahaa. Ei turhia reklamaatioita.

 

Kuvaus

FEFCO 0203 Pahvilaatikko sisämittojen mukaan

FEFCO 0203 pahvilaatikko on kehittyneempi versio fefco 0201 eli perinteisestä läppälaatikosta. Fefco 0203 laatikon pohja ja kansi läpät ovat koko pohjan levyiset. Tämä antaa pahvipakkauksen pohjalle todella suuren kestävyyden. Pahvipakkaus fefco 0203 pohja on parhaillaan nelinkertainen! Pidätämme oikeuden tarkistaa laatikon rakenteen toimivuuden ennen toimitusta. Kun pakkaat painavia tuotteita on merkityksellistä että laatikon mitat ovat tuotteeseen nähden sopivat, eli pakattava tuote ei pääse liikkumaan, pohja osa tuplapohja! Kestää lähettää painaviakin tuotteita

Asiakkaamme pakkaavat muun muassa tälläisiä tuotteita tähän Fefco 0203 pahvilaatikko rakenteeseen: jarrupaketteja, koirankuljetushäkkejä, juomapulloja, metalliosia, kahvakuulia.

Fefco 0203 rakenne on kehitetty painaville tuotteille. Laske piensarjan hinta, omilla mitoillasi. Säästät aikaa ja rahaa turhilta kuljetusreklamaatioilta.

Pakkaukset saatavana myös omalla painatuksella! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tojapak Ky
Takojankatu 11 86300 Oulainen
Puh. 0400 608 047
tarjouspyynnot@tojapak.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FEFCO 0203 Pahvilaatikko sisämittojen mukaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

fourteen − 9 =