Soita: +358400 608 047 / Tommi Oja
Sp: tarjouspyynnot@tojapak.com

Pakkausteipit

Kun tarvitaan enemmän lujuutta kuin normaalilta pakkausteipiltä, vaaditaan sekä suurempaa venymää ja muokattavuutta kuin lasikuituvahvisteiset teipit tarjoavat. Laadukas ja tarpeeseen sopiva pakkausteppi toimii varmistuksena pakkauksen kestävyydelle kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Tilaa pakkausteippisi alan asiantuntijalta

Pakkaamisen ammattilaisina ja etenkin pahvipakkauksiin erikoistuneena yrityksenä työskentelemme merkittävän paljon myös erilaisten pakkausteippien kanssa. Tätä kautta olemme oppineet tuntemaan erilaisiin tarpeisiin sopivimmat ja parhaan pidon tarjoavat pakkausteipit, ja tarjoamme tämän tiedon myös asiakkaidemme käyttöön.

 

Pakkausteippi

Laaja pakkausteippien valikoima

Teippivalikoimamme on hyvin laajaa ja sisältää useita erilaisia pakkausteippejä, jotka tarjoavat vaihtoehtoja niin leveytensä kuin ulkonäkönsä puolesta. Saatte kauttamme laadukkaat tesa® -teipit, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion eri puolilla maailmaa useilla eri toimialoilla. tesa® pakkausteippejä on saatavilla useita erilaisia aina värillisistä läpinäkyviin ja pakkausteipeissä on monipuolisia ominaisuuksia pakkaustarpeenne mukaisesti. 


Tutustu pakkausteippien valikoimaan ja teet tilaus!

Yhteydenotto

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com