Pakkaukset omilla mitoilla ja yrityksen ulkoasulla

Tojapak valmistaa täysin asiakkaiden tarpeiden mukaisia mittatilauspakkauksia tilauksesta. Tuotantomme on kotimaista, sillä valmistamme pientuotantosarjat ja kustomoidut tuotepakkaukset omalla tehtaallamme Oulaisissa. Lisäksi meillä on laajat ulkomaiset verkostot, jolla pystymme vastaamaan myös suurempiin pakkaustarpeisiin.

Näyttävä ja tyylikäs pakkaus luo laatumielikuvaa sekä lisää näkyvyyttä ja myyntiä. Valmistamme ja räätälöimme teille juuri sellaisen pakkauksen kuin haluatte. Pakkauksen tulee olla sopivan kokoinen, halutun näköinen ja täyttää materiaaleiltaan sille asetetut vaatimukset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö niin suunnitellaan yhdessä teille tarpeidenne mukainen pakkaus, edullisesti ja joustavasti!

Mittatilauslaatikot alle kolmessa viikossa

1. Suunnittelu

Tojapak tarjoaa tarvittaessa apua pakkausten suunnitteluun. Toteutamme yrityksen tarpeisiin vastaavan pakkauksen suunnittelun usein yhdessä asiakkaan kanssa.

2. Tuotanto

Pakkaukset tuotetaan sovitussa aikataulussa suunnitelman mukaisesti ja kotimaisesti, Oulaisten tehtaallamme. Yleensä suunnittelu ja tuotanto vie aikaa noin 1-2 viikkoa.

3. Pakkausten toimitus

Valmistuksen jälkeen pakkaukset toimitetaan 1-2 vuorokaudessa. Pakkausten määrät ja toimituserät ovat sovittavissa tarpeen mukaan.

"Yhteistyötä on tehty aina suunnittelupöydältä asti, eikä voi moittia. Palvelu toimii ja joustaa, toimitukset on tullut aina sovitusti nopealla aikataululla."
Jaakko Sillanpää
FinnWarma Oy
"Toimittaja, jolta saa pieniä eriä kerrallaan. Varastointipalvelu helpottaa tilanahtautta."
Ilkka koski
Ravintola MammaLeone
"Nopea ja joustava pakkaustarvike toimittaja. Suosittelen."
Jani Somppi
Amplia Klinikka
"Palvelu toiminut hyvin ja asiallisesti vuodesta 1998. Toimitukset toimineet hyvin."
Eero Pakonen
JHP Yhtiö KY

Esimerkkejä mittatilauspakkauksista

Galleriastamme näet yrityksemme valmistamia pakkauksia vuosien varrelta. Monenlaista on nähty ja monenlaista on tehty.

 

Hyödynnä Business Finlandin Innovaatioseteli pakkaussuunnitteluun

Tiesitkö, että voit hyödyntää Business Finlandin Innovaatioseteliä tuotestrategian, tuotekehityksen sekä muotoilun kehittämiseen liittyviin palveluihin. Voit siis hyödyntää Innovaatioseteliä myös pakkaussuunnitteluun.

Lue lisää Innovaatiosetelistä

Tilaa maksuton suunnittelukäynti

Suunnittelukäynnin aikana luomme yrityksesi tarpeisiin sopivan pakkausratkaisun suunnitteluohjelman avulla. Etäyhteydellä pidettävän suunnittelupalaverin jälkeen saatte pitävän tarjouksen yrityksen tarpeisiin sopivista pakkauksista ja pakkausmääristä.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Miksi valita Tojapak?

Kotimainen tuotanto

Meillä on täysin kotimainen tuotanto. Valmistamme kaikki pakkaukset omalla tehtaallamme Oulaisissa Pohjois-Pohjanmaalla.

Laajat ulkomaiset toimittajaverkostot

Meillä on laaja ulkomainen toimittajaverkosto, jonka avulla voimme vastata myös suurempiin pakkaustarpeisiin. Aktiivisen maahantuonnin etuna on se, että asiakas saa aina pakkaukset markkinahintaan.

Pienet toimitusmäärät

Olemme erityisen hyvä kumppani pienten pakkauserien toimittamiseen ketteryytemme ansiosta.

Joustavat toimitukset

Oman tuotantomme ansiosta pystymme vastaamaan vaihtuviin tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Asiantuntijuus

Vuosien kokemus pakkaustuotannosta takaa asiantuntevan suunnittelun ja toteutuksen.

Pakkaussuunnittelu

Osaavan pakkaussuunnittelun avulla pystymme toteuttamaan yksilölliset pakkaukset juuri yrityksesi tarpeisiin sopiviksi.

Lisätietoa pakkauksista

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Materiaaleina käytämme pääsääntöisesti aaltopahvia ja kartonkia. Aaltopahvin jalostus on noin 90 % koko toiminnastamme. Hankimme aaltopahvin 60 % suomesta sekä 40 % muualta euroopasta.

Käyttämämme painotekniikka on seri, flexo ja digitaalinen tulostus.

Ota yhteyttä ja aloita pakkausten suunnittelu

Tykkää tästä:

BACK TO TOP
%d bloggaajaa tykkää tästä: