Soita: +358400 608 047 / Tommi Oja
Sp: tarjouspyynnot@tojapak.com

Tuotepakkaukset

Tuotepakkaukset mittatilaustyönä

Tuotepakkaus on tärkeä osa tuotteesi luomaa ensivaikutelmaa, kun asiakkaasi saa sen käsiinsä. Lisäksi tuotepakkaus tarjoaa tuotteellesi tärkeää suojaa esimerkiksi kuljetusten ajaksi. Toteutamme kaikki tarvitsemanne tuotepakkaukset mittojen mukaan. Kestäviksi suunniteltuihin pakkauksiin saatte halutessanne myös monipuoliset ja laadukkaat painatukset.

Tuotepakkauksissa riittää vaihtoehtoja

Voimme toteuttaa tuotepakkaukset erikokoisilla ikkunoilla varustettuna, jolloin tuote on asiakkaan nähtävissä vielä pakkauksessa ollessaan. Saatte meiltä myös kannelliset ja erikokoiset pakkaukset, tuotteidesi asettamien tarpeiden mukaisesti. Mikäli mielessäsi on jotain poikkeuksellista tai haluat tuotteesi erottuvan selvästi muiden vaihtoehtojen joukosta, voimme keskustella ja suunnitella yhdessä tarkemmin näyttävän pakkauksen tuotteellesi.

Olemme erikoistuneet toteuttamaan erilaisista pakkauksista pienempiä sarjoja ja eriä. Mikäli tarvitsette vain esimerkiksi 500-1000 kappaletta tuotepakkauksia, saatte ne kauttamme ilman mitään ongelmia. Voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimella Tommi Ojaan numeroon +358400608047. Kerro tarkemmin, millaista pakkausta olit ajatellut tuotteellesi ja me kerromme, kuinka sen voi toteuttaa. Autamme suunnittelussa myös tarvittaessa tarkemmin!

0216

Pahvilaatikko Fefco 0216

0215

Pahvilaatikko Fefco 0215

0427

Pahvilaatikko Fefco 0427

Yhteydenotto

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com