Soita: +358400 608 047 / Tommi Oja
Sp: tarjouspyynnot@tojapak.com

Myyntipakkaukset

Huolellisesti suunniteltu myyntipakkaus kiinnittää asiakkaan huomion

Myyntipakkaus on usein yksi ensimmäisistä asioista, johon asiakkaat kiinnittävät huomiota asioidessaan liiketiloissa. Pakkauksen tehtävä on myydä, infota sekä suojata tuotettasi. Laadukas ja huolellisesti suunniteltu myyntipakkaus on omiaan kiinnittämään asiakkaasi huomion tuotteeseesi. Huolellisesti laaditussa myyntipakkauksessa on myös mahdollista kuljettaa yksittäin pakatut tuotteet myyntipaikoille.

Kun haluat erottautua myyntipakkauksissasi kilpailijoistasi "metrinmitalla", löydät avun meiltä. Olemme Tojapakilla erikoistuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavia myyntipakkauksia erityisesti pienempinä erinä (noin 500-1000 kpl). Pystymme vastaamaan siis tarvittaessa pienemmänkin yrityksen tarpeisiin. Autamme teitä ideoimaan sekä löytämään oikeat materiaalit ja rakenteet pakkauksillenne, jotta tuotteenne saa niiden ansaitseman huomion.

Myyntipakkausten toteutukset suunnittelusta valmistukseen Tojapakilta

Vanha sanonta "Hyvin pakattu on puoliksi myyty" on ollut toimintamme ydinajatuksena yrityksen perustamisesta saakka. Suunnittelemme ja toteutamme myyntipakkauksen, jonka avulla tuotteesi erottuu muiden joukosta. Myyntipakkaukset toteutetaan aaltopahvista tai kartongista, jotka ovat maailman käytetyimmät pakkausmateriaalit.

Ota yhteyttä ja kerro lisää tuotteestasi. Suunnitellaan yhdessä sille sen arvoinen myyntipakkaus, joka on . Voitte tehdä tarjouspyynnöt sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimella Tommi Ojalle numeroon +358400608047.

 

 

Myyntipakkaus

Yhteydenotto

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com