Soita: +358400 608 047 / Tommi Oja
Sp: tarjouspyynnot@tojapak.com

Myymälätelineet

myymälätelineitä, myyntitelineitä, pakkauksia

Katso ja inspiroidu siitä, mitä maailmalla on suunniteltu!

Toteutamme ideanne Artios Cad -ohjelmistolla. Suunnitelemme myyntitelineet, Display-pakkaukset, salkut yms. Vain mielikuvituksesi on rajana, anna sille siivet!

Toimitusmäärät voivat olla 1kpl!! 

Myymälätelineet tuotteesi ja brändisi mukaisesti

Myymälöissä sekä esimerkiksi messuilla tuotteita ja niiden tarjoajia on niin lukemattomia määriä, että jo pelkän tuotteiden näytteille asettaminenkin täytyy tehdä mahdollisimman houkuttelevasti ja myyvästi. Tällöin tuotteesi ja sen brändin mukaisesti suunniteltu myymäläteline tulee tarpeeseen.

Kun tuotteet sisältävä teline on toteutettu niiden ilmeen ja brändin mukaisesti, myymälässä tai messuilla esillä oleva kokonaisuus on yhdenmukainen. Näytteillä oleva tuotteesi kiinnittää potentiaalisen ostajan huomion tällöin mahdollisimman tehokkaasti.

Tuotteen ilmeen mukaista näkyvyyttä asiakkaiden keskuudessa

Myymälätelineet suunnitellaan ja toteutetaan lähtökohtaisesti tuotteenne ilmettä mukaillen. Mikäli teillä on olemassa jo valmiit kuvitukset tai suunnitelmat telineen ulkonäöstä, voimme käyttää niitä telineiden toteutuksessa. Autamme kuitenkin mielellämme myös telineiden suunnittelussa, jolloin voit olla varma siitä, että lopputulos on juuri eikä melkein toivotunlainen.

Myyntitelineitä voidaan tehdä pienemmissä erissä (1-100 kpl), jolloin saatte niitä käyttöönne myös silloin, kun telineiden määrällinen tarve on vähäisempi. Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää tarvitsemistasi telineistä! Voitte tehdä tiedustelut ja tarjouspyynnöt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla Tommi Ojalle numeroon +358400608047.

Yhteydenotto

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com