Soita: +358400 608 047 / Tommi Oja
Sp: tarjouspyynnot@tojapak.com

Lahjapakkaukset

lahjapakkauksetlahjapakkaus laatikko

Lahjapakkaukset pitävät tuotteesi juhlakunnossa jo myyntihetkenä

Lahjapakkaukset ovat suosittu tapa pakata useita tuotteita yhteen etenkin juhlapyhien aikaan. Paketin ostamisen helppous tekee siitä houkuttelevan lahjan myös muina juhlahetkinä, mutta pakkauksen on kuitenkin oltava huomiota kiinnittävä.

Lahjapakkaukset kannattaa suunnitella tuotteen ja myyntipaikan mukaan

Saatte kauttamme lahjapakkauksia monessa eri koossa, muovi-ikkunalla tai ilman, nelivärisiin toteutuksiin asti. Tuotteesi saa juuri sellaisen pakkauksen, mikä tekee siitä houkuttelevan lahjan. Esimerkiksi myymälöissä ja ostoskeskuksissa myytäville tuotteille lahjapakkaus on parhaimmillaan muovi-ikkunalla varustettuna. Tällöin potentiaalinen ostaja näkee suoraan, mistä tuotteista on kyse.

Sen sijaan verkkokaupan kautta myytävien, etenkin niin sanotusti arvokkaampien tuotteiden kohdalla kiinteä pakkaus esimerkiksi logolla varustettuna voi antaa tuotteelle pienen luksus-säväyksen.

Mikäli vielä harkitset, millainen pakkaus sopii parhaiten lahjaksi tarkoitetulle tuotteellesi, tarjoamme myös pakkausten suunnittelupalvelua.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja pyydä tarjous lahjapakkauksesta!

Lahjapakkauksia heti varastosta

Varastostamme saatte myös jo valmiita lahjapakkauksia, joilla saat lahjat siististi pakettiin. Mitat 310x240x90mm. Raaka-aine E aalto, rakenne Fefco 0427. Pakkausten päälle voidaan painaa lisäväri ja tehdä myös ikkuna-aukko.
Hinta/nippu 50e, nipussa 20kpl. Pyydä tarjous isommista eristä!

lahjalaatikko lahjapakkaus laatikko

Yhteydenotto

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com