Soita: +358400 608 047 / Tommi Oja
Sp: tarjouspyynnot@tojapak.com

Pahvilaatikot

Pahvilaatikot kokeneelta toimijalta

Pahvilaatikot nopealta ja joustavalta pahvinjalostajalta

Kun tarvitset pahvilaatikkoa ja -pakkauksia nopeasti ja joustavasti, ota yhteyttä meihin! Oma jalostustehdas, suunnittelu ja työkalunvalmistus mahdollistaa nopean reagoinnin erilaisiin tarpeisiin ja ripeät pahvilaatikoiden toimitukset. Saat juuri haluamasi kaltaisen laatikon tai pakkauksen, oli kyseessä sitten millainen tuote tai muu pakkaustarve tahansa. Toimitamme pahvilaatikoita ja -pakkauksia myös pienissä erissä. Pystymme tällä tavoin palvelemaan sekä isoja, että pienempiä yrityksiä kaikkien pahviin ja pakkauksiin liittyvien tarpeidenne kanssa!

Pahvilaatikko on taloudellinen ja ympäristöystävällinen pakkausvalinta

Pahvilaatikko on taloudellinen pakkausmuoto, joka soveltuu lähes tuotteen kuin tuotteen pakkaamiseen. Täysin kierrätettävät pahvilaatikot ovat myös ympäristöystävällinen valinta, mikä on tärkeää etenkin tänä päivänä, kun asiakkaat ja loppukäyttäjät tulevat jatkuvasti tietoisemmiksi valintojensa vaikutuksista ympäristöön. 

Sopivat raaka-aineet erilaisiin pahvilaatikoihin ja pakkauksiin

Varmistamme aina, että pahvilaatikoissamme käytetään laadukkaimpia raaka-aineita. Saamme pahvilaatikoiden ja muiden pakkaustemme raaka-aineet usealta eri tehtaalta eri puolilta Eurooppaa, mikä varmistaa aina sopivan raaka-aineen käytön ja saatavuuden. Pahvilaadut valikoidaan laatikon käyttötarkoituksen mukaan ja valinnassa huomioidaan esimerkiksi pahvin jäykkyys ja materiaalin tuntuma pakattavan tuotteen lisäksi. Saatte meiltä myös kestävämmät pahvilaatikot isompien tuotteiden pakkaamista varten. Mikäli et ole varma, millainen pakkaus sopii parhaiten tuotteellesi, ota meihin yhteyttä ja kerro meille tuotteesta lisää. Autamme mielellämme sopivimman pakkauksen valinnassa.

Monipuoliset pahvilaatikot ja muut pahvipakkaukset

Perinteiset pakkaustarkoitukseen käytettävät pahvilaatikot ovat kysytyimpiä tuotteitamme, mutta osaamisemme ei rajoitu vain niihin. Jalostamme aaltopahvista ja kartongista myös postituskoteloita, myyntipakkauksia, Display-pakkauksia, tuotekoteloita ja esimerkiksi väliarkkeja pieniä ja suuria eriä. Erilaisia laatikoita ja pakkauksia on saatavilla monessa eri koossa ja muodossa, useimmiten vain mielikuvituksenne rajoittamana. Katsele sivujamme, tutustu pahvilaatikoiden sekä muiden pakkausten valikoimaamme ja ota yhteyttä! Meiltä löytyy apu pakkaustarpeeseen kuin pakkaustarpeeseen.

TÄSTÄ varastossamme oleviin pahvilaatikoihin!

Yhteydenotto

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Tojapak löytyy myös Facebookista

Ajankohtaista